The Sanal Sunucu Diaries

VPS serverlara istediğiniz CMS sistemini kurabilirsiniz. Hizmet aldığınız firmanın panelinden kurmak istediğiniz sistemi seçerek, sunucuda istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Internet hosting mi VPS sunucu mu?

VPS’in kullanıcılara sunucu üzerinde verdiği yetki, VDS sunuculara göre daha kısıtlıdır. Ayrıca VPS server, kaynaklarını bütün Internet siteleri ile ortak kullanır. VDS kaynakları ise her bir kullanıcıya belirli miktarda atanmaktadır ve diğer kullanıcılarla da paylaşılmaz. VPS mi, VDS Sunucu mu? Hangisini Tercih Etmeliyim?

%a hundred SSD teknolojisi ile kurgulanır ve bu sayede yüksek performans elde edilir. Tam yedeklilik avantajı sunarak, klasik sanal sunucudan çAlright daha avantajlıdır. Sunucu

Bu yazıda, sanal sunucu ile fiziksel sunucu arasındaki temel farkları ve avantajlarını inceleyeceğiz.

Bu sayede aldığınız sunucuyu maksimum performansla ve sorunsuz kullanabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.

Her kullanıcı, kendi sanal sunucusuna ait kaynaklara erişebilir ve bunları istediği gibi yapılandırabilir. VDS Sunucu fiziksel sunuculara here göre daha esnek ve kolay yönetilebilir olması nedeniyle çoğu işletme tarafından sıklıkla tercih edilir.

Bulut Hizmeti genel olarak %100 yedeklilik üzerine kurulu ve tamamen kurumsal bileşenlerden oluşan bir bulut hizmetidir.

Bulut sunucu altyapımızda yüksek işlemci hızını garanti altına alan yeni nesil Intel Xeon E5 işlemciler ve yedekli sunucular kullanıyoruz.

XCloud serverla ana sunucunuzdan kilometrelerce uzaktan bile erişim sağlayabilirsiniz. Fiziki sunucular ile yaptığınız her şeyi VPS sunucuyla da yapabilirsiniz.

Hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

Yüksek kaynak gerektiren Net sitelerinizi ve uygulamalarınızı, daha fazla CPU, RAM ve kaynak imkanı sunan sanal sunucularda barındırabilirsiniz.

Klasik sanallaştırmanın çAlright ötesinde, sunucu donanım kaynaklarının sanal değil, dedike olarak ayrıştırıldığı yapı ile benzersiz performansı yakalayın. Linux ve Windows Sanal Sunucu

Tüm servisler 7/24 izlenir ve olağan dışı durumlarda anında müdahale edilirek, sunucu güvenliğiniz ve iş sürekliliğiniz sağlanır. Sanal Sunucu ile Yapabilecekleriniz

Sunucuda değişiklik yapmadan önce mutlaka yedek almalı ve verilerinizi güvenle korumalısınız. Dilerseniz otomatik yedekleme talimatı da verebilirsiniz. Karar Vermenize Gardenımcı Olalım

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *